Какви имоти купуват различните зодии

  • agalarinvest От agalarinvest
  • 1 година ago
  • 0

Овенът не прави нищо наполовина, независимо дали работи или се забавлява. Имайки предвид всичко това, вероятно е овните да си купят дом някъде в оживен град с възможност да избягат бързо, когато поискат в близката провинция.

Телец

Телецът е много подобен на Овните в тяхната интензивност и трудолюбив подход, който също се простира до всякакви проекти за подобряване на дома. Телецът ще иска да украси – или дори да построи – собственото си място сам, така че е по-вероятно да търси земя.

Близнаци

Близнаците са общителни и енергични, те обичат приятелите и свободата си, затова те по-трудно от всяка една зодия биха закупили имот. Те ще предпочетат да наемат имот, който могат да напуснат бързо, когато им стане скучно.

Рак

Също толкова общителен като Близнаци, но без нужда от постоянна стимулация. Ракът иска да живее някъде, където лесно може да приеме приятели и семейство, но и да бъде сам понякога. В идеалния случай домът им ще бъде край морето или близо до природата.

Лъв

Лъвът обича луксозния живот, но също така е щедър и общителен. Голяма къща с грандиозни елементи и много място за гости е идеална за Лъв и още по-добре, ако има впечатляващ екстериор.

Дева

Перфекционистката Дева иска всичко да бъде както трябва, затова винаги предпочита да купи имот, вместо да наеме. Очаквайте Девата да избере място, достойно за Instagram – което е малко, но перфектно оформено.

Везни

Везните имат креативно око и общителен характер, така че те ще искат да притежават собствен дом, за да могат да украсяват и канят приятели. Те са знакът, който е най-вероятно да избере някое изключително необичайно място за живеене и да го превърне в красив и странен дом.

Скорпион

Историческата резиденция подхожда на автентичния Скорпион , но дали ще го наемат или купят, зависи от формата, която приема характерната им независимост. В едни случаи те може да предпочетат да наемат имот с опцията да се преместят, когато почувстват привличането на нещо различно, а в други – да закупят имот, за да не се налага да бъдат зависими от други хора.

Стрелец

Независимият Стрелец обича да се движи и обича културата – очаквайте да ги видите да наемат поредица от домове в културни горещи точки по света.

Козирог

Козирогът е трудолюбив и умело борави с парите, така че той е този, който ще видите да печели от сделки на пазара на жилища. Прозренията на Козирозите ги правят отлични купувачи на недвижими имоти и собственият им дом ще бъде реновиран до толкова висок стандарт, колкото тези, които продават.

Водолей

Имащи въображение и любители на добрата кауза, Водолеите ще се хвърлят с всички сили в ремонт на къщата. Поради това те са склонни да купуват имоти в не толкова добро състояние, които да ремонтират в последствие.

Риби

Артистичните Риби се нуждаят от време да бъдат сами, поради това имот някъде извън града и за предпочитане близо до открити води ще им подхожда най-добре. Те ще искат да декорират дома си по свой собствен начин, така че наемането няма да им се отрази толкова добре, колкото закупуването на собствено жилище.

Join The Discussion

Сравнете обявите

Сравнете