Апартаменти от строител в Бургас, кв. Сарафово на 120 м. от Плажа.

Преглед

 • Апартамент, Двустаен, Едностаен, Тристаен
 • Тип имот

Описание

Цени: от 1100Евро/кв.м.

«Агалар инвест» продава едностайни, двустайни и тристайни апартаменти в новострояща се сграда в гр.Бургас, кв. Сарафово, находяща се в непосредствена близост до плажа и главната улица, БЕЗ ТАКСА ПОДДРЪЖКА!

В близост се намират автобусна спирка, детска градина, училище, магазини, ресторанти, новото яхтено пристанище, салони за красота, офиси за куриерски услуги, тенис корт, футболно игрище и др.

Възможност за закупуване на гаражи и външни паркоместа.

Всички апартаменти са с хубави функционални разпределения, оптимална площ и просторни помещения.

Степен на завършеност: БДС (на тапа).

Адрес

 • Квартал кв. Сарафово
 • Държава България

Подробности

Актуализирано на октомври 9, 2023 at 11:08 pm
 • Тип имот: Апартамент, Двустаен, Едностаен, Тристаен
 • Състояние на имота: Готов (завършен), За продажба, Ново строителство, Тухла

Кредитен калкулатор

Месечно
 • Първоначално плащане
 • Loan Amount
 • Monthly Mortgage Payment
 • Monthly HOA Fees
%
%

Насрочете оглед

Вашата информация

Информация за връзка

Преглед на обявите

Запитване за този имот

0 Преглед

Сортирай по:
Оставете отзиви

Оставете отзиви

Благодарим ви за посещението на уеб страницата на Agalar Invest. Моля, имайте предвид, че информацията, предоставена на този сайт, е само за информационни цели и не може да се счита за юридически съвет или професионална консултация. Нашата фирма не носи отговорност за каквито и да било загуби или щети, пряко или косвено причинени от използването на информацията, съдържаща се на този сайт. Въпреки че Agalar Invest прави всичко възможно, за да осигури точна и актуална информация, не можем да гарантираме пълната точност и пълнота на предоставената информация. Информацията на този сайт може да съдържа грешки или пропуски и може да бъде променена без предизвестие. Ние не носим отговорност за каквито и да било загуби или щети, пряко или косвено, причинени от неточностите в информацията на сайта. Моля, обърнете внимание, че информацията, свързана с недвижимите имоти, може да се различава в зависимост от региона и местоположението на имота. Всяка сделка за купуване, продажба или наемане на имот изисква допълнително проучване и консултации с професионални юристи и съветници по недвижими имоти. Ние не носим отговорност за решенията, взети от клиентите на база информация, предоставена на този сайт. Накрая, моля имайте предвид, че ние запазваме правото да променяме информацията на този сайт по всяко време без предизвестие. Използването на сайта след такива промени означава вашето съгласие с тези промени. Ако имате някакви въпроси или нужда от допълнителна информация, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Сравнете обявите

Сравнете
agalarinvest
 • agalarinvest