ВАКАНЦИОНЕН КОМПЛЕКС обл. Варна

Преглед

ID на имота: HZ45020
 • Хотел/Мотел
 • Тип имот

Описание

ЗА ИМОТА :

  Намира се в живописно село на 100,00км. от гр.Варна. Към настоящия момент функционира успешно като категоризирана къща за гости с механа.

  Дворното място е с площ 2400кв.м.

  Комплекса се състои от:

Къща за гости с просторен хол, кухненски бокс, санитарен възел и две спални.

v     Хотелска част, която включва 7 напълно самостоятелни апартамента с дневна с кухненски бокс  спалня, и собствен санитарен възел;

v     Механа във автентичен битов стил с камина, напълно оборудвана кухня, с всички удобства и собствен санитарен възел. Капацитета на механата е за 30 души.

v     Басеин;

v     „Барбекю зона“, включваща голяма беседка, лятна кухня, три барбекюта и отлично подържани тревни площи;

v      15 броя паркоместа;

  Строителството е извършено при съчетание на камък и дърво.

  Водоснабдяването се осигурява чрез собствен сондаж 5000л. цистерна;

  Положени са соларни панели за затопляне на водата;

  Изградено е подово отопление;

  Продава се с цялото налично обзавеждане.

ЗА ИМОТА :

vОглед на имота:


Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се  с нас по един от посочените по-долу канали за комуникация.

vРезервация на имота:


Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

vДопълнителни услуги и следпродажбено обслужване:


Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

Адрес

 • Град Варна
 • Държава България

Подробности

Актуализирано на октомври 9, 2023 at 11:08 pm
 • ID на имота: HZ45020
 • Тип имот: Хотел/Мотел
 • Състояние на имота: За продажба

Допълнителни детайли

 • Дворното място е с площ : 2400кв.м.

Кредитен калкулатор

Месечно
 • Първоначално плащане
 • Loan Amount
 • Monthly Mortgage Payment
 • Monthly HOA Fees
%
%

Насрочете оглед

Вашата информация

Информация за връзка

Преглед на обявите

Запитване за този имот

0 Преглед

Сортирай по:
Оставете отзиви

Оставете отзиви

Благодарим ви за посещението на уеб страницата на Agalar Invest. Моля, имайте предвид, че информацията, предоставена на този сайт, е само за информационни цели и не може да се счита за юридически съвет или професионална консултация. Нашата фирма не носи отговорност за каквито и да било загуби или щети, пряко или косвено причинени от използването на информацията, съдържаща се на този сайт. Въпреки че Agalar Invest прави всичко възможно, за да осигури точна и актуална информация, не можем да гарантираме пълната точност и пълнота на предоставената информация. Информацията на този сайт може да съдържа грешки или пропуски и може да бъде променена без предизвестие. Ние не носим отговорност за каквито и да било загуби или щети, пряко или косвено, причинени от неточностите в информацията на сайта. Моля, обърнете внимание, че информацията, свързана с недвижимите имоти, може да се различава в зависимост от региона и местоположението на имота. Всяка сделка за купуване, продажба или наемане на имот изисква допълнително проучване и консултации с професионални юристи и съветници по недвижими имоти. Ние не носим отговорност за решенията, взети от клиентите на база информация, предоставена на този сайт. Накрая, моля имайте предвид, че ние запазваме правото да променяме информацията на този сайт по всяко време без предизвестие. Използването на сайта след такива промени означава вашето съгласие с тези промени. Ако имате някакви въпроси или нужда от допълнителна информация, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Сравнете обявите

Сравнете
agalarinvest
 • agalarinvest